PIANOLES DRECHTSTEDEN

Heb jij altijd al graag willen pianospelen of zou je het weer willen oppakken? Pianoles Drechtsteden verzorgt pianoles op elk gewenst niveau en in elke stijl in Dordrecht en in de overige Drechtsteden. Pop, jazz, latin, blues, klassiek of misschien wil je worden geholpen voor het toelatingsexamen van het conservatorium. Ben je zanger, zangeres of singer-songwriter en wil je jezelf begeleiden op de piano? Ook dan zit je goed bij Pianoles Drechtsteden. 

Noten lezen

Wil je graag pianospelen maar zie je op tegen het noten lezen?

Dan doen we dit gewoon niet. Je hoeft niet je boterham te verdienen met pianospelen. Het moet vooral leuk zijn! 

Geen piano?

Heb je geen piano en zou je deze graag willen aanschaffen of huren? Pianoles Drechtsteden kan je helpen bij de keuze voor een nieuwe of goede gebruikte piano. Of het nu gaat om een akoestische vleugel, een akoestische piano of liever een digitale piano. Wij hebben het netwerk, weten waar “de buitenkansjes” te koop staan en wij geven je een onafhankelijk advies. Zodra je piano in huis staat kun je meteen beginnen met pianoles!

Heb je vragen of twijfel je?

Heb je vragen of wil je eens samen brainstormen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en bespreek waarbij wij jou kunnen helpen en voor je het weet speel jij de sterren van de hemel!